Păreri proprii despre mine şi tot ce se află în jurul meu…

E dimineaţă.

Te trezeşti , e soare afară. Zâmbeşti , te uiţi la prietena ta cum doarme şi te ridici uşor să nu cumva să o deranjezi. Astăzi eşti ocupat , nimeni nu o să te mai deranjeze , o sa fii doar tu si Ea .

Pui echipamentul pe tine şi te mai uiţi o dată la prietena ta care încă nu s-a trezit. Ai ieşit , şi o vezi. Te aşteaptă cuminte , şi ştie ce vrei de la ea, ştie ce va urma. N-o să se opună , niciodată nu a făcut-o , o să te asculte ,doar sunteţi un întreg. Şi din reflex te urci pe ea , bagi cheia in contact şi roteşti.

După cum te aşteptai , turometrul sare , atinge turația maximă şi revine în poziţia 0 , bordul se aprinde şi îţi arată că totul este în ordine , îţi comunică faptul că Ea este gata de plecare.Acum nu mai există cale de întoarcere , doar n-o să o amăgeşti , e mai pregatită ca niciodata , tu la fel. Cu o fină atingere porneşti motorul.

Din acel moment totul din jurul tău dispare , uiţi de familie ,de prieteni ,de copilarie. Auzi motorul cum toarce şi sunteul lui te unge pe suflet. Îţi tragi viziera şi pleci.  Acum eşti cu Ea şi vă completaţi unul pe altul , e prea târziu să te întorci.

Nici nu ştii când a trecut timpul şi îti dai seama că ai ajuns la celălalt capat al oraşului. Stai la semafor şi aştepţi culoarea verde. Turezi puţin motorul , ai mai facut asta de mii de ori , şi de fiecare dată simţi cum te trec fiori. Te uiţi în faţă , drumul este liber şi ştii că o să fii primul care o să pleci de la semafor. Turezi motorul , se pune verde şi te ridici pe-o roată. Savurezi privirile celor din jur , unii se uită cu teamă alţii cu uimire , alţii cu admiraţie. Până la urmă, ce ştiu ei ? Sunt nişte simplii oameni , ei n-au de unde să simta explozia de senzaţii pe care o ai tu în acel moment. Nici tu nu ştii ce să alegi mai întâi , frică , placere , adrenalină , însă toate la un loc te fac să te crezi zeu. Esti împlinit!

O fracţiune de secunda. Atât a durat totul.

Nu ai vazut groapa.

Nu aveai cum.

Tu erai in lumea ta , simţindu-te zeu printre muritori. Parcă prea rapid s-a desfaşurat totul. Acum zbori, şi odată cu tine zboara si Ea , motocicleta ta. Ce frumoasă e! Abia acum îţi dai seama. Îi mulţumeşti pentru tot ce ţi-a oferit. Păcat că s-a terminat aşa. Eşti conştient că nu ai cum să mai scapi şi de data asta. In curand vă veţi izbi amândoi de asfalt. O să îţi fie dor de familie , de prieteni , de prietenă …

O să le fie şi lor dor de tine.  Speri doar să nu sufere prea mult. Îţi doreşti să dai timpul înapoi dar ştii prea bine că nu ai cum să faci asta. Nu îţi rămâne decât să te resemnezi.

Oare a meritat ?

Desigur !! îţi spui.

Ştiai ce te aşteaptă. Te-ai jucat de prea multe ori cu Moartea , dar nu credeai că se va întâmpla asta aşa curând.Închizi ochii şi aştepţi. O auzi cum se izbeşte de asfalt. Bucaţi de carena şi cioburi te lovesc.

Te-ai prabuşit şi tu.

Nu simţi durere.

Nu simţi nimic.

Eşti îmbibat de adrenalină.

Asta ai şi vrut.

Nu eşti trist.

Cel puţin ai murit făcând ceea ce-ţi place cel mai mult… ! „
Şi după toate astea ,da ! încă mai e o pasiune pentru mine ! 🙂

Reclame

Comments on: "Poate doar o pasiune …" (1)

  1. Tonnya said:

    seamana oarecum cu varianta lui Stephen King- christine.. numai ca acolo obiectul „obsesiei” era inlocuit de o maisna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: