Păreri proprii despre mine şi tot ce se află în jurul meu…

An nou,postare nouă, chiar şi o nouă înfăţişare a WordPress-ului din câte văd. Hello, everybody!

 

Multe planuri pentru anul ăsta ca de obicei. O parte depind doar de mine, altele nu iar chestia asta nu-mi place deloooc! 

Am mâncat bine de Crăciun, ne-am distrat cum trebuie de Anul Nou, acum sperăm la ceva „forţe proaspete” cum se spune pe la TV, dar observ că se lasă aşteptate. Sau probabil s-au terminat fix la mine. Whatever.

 

Pe la TV cam aceleaşi lucruri. Nu sunt un fan al cutiei de plastic, dar in 15 minute de butonat pot să vă spun ce o să vedeţi toată săptămâna. 

Am pierdut, probabil, cel mai important om al cinematografiei româneşti, şi, la naiba, ne-am dat seama prea târziu cât de bun era şi n-am ştiut să profităm de ceea ce face dar să-l şi ajutăm în meseria lui. Nu eu, nu tu, nu statul. Noi. 

Unii cu „huo, comunistul”, alţii cu „îngropaţi-l să-l mănânce viermii şi să mai ia Biserica nişte bani, nu-l incineraţi că e păcat”. Unii cu „i-a luat toată averea şi s-a îmbrăcat în alb”, niciunii cu „poate a ţinut la el măcar un pic…”.

Nu mai ştiu cine spunea pe la TV, cred că Mircea Badea dacă nu mă înşel, şi mi se pare cât se poate de corect dar m-a şi amuzat, că „iadul e plin de chinezi mai ceva ca Dragonul Roşu” ţinând cont că doar în Hong Kong, mai mult de 80% din populaţie alege să fie incinerată. Nu înţeleg de ce se bagă lumea şi care-i scopul „opririi incinerării” pentru ei. Cu ce îi ajută? Poate omului îi plăcea căldura… R.I.P.

 

Deşi nu-mi place să aşez 2 subiecte atât de opuse în acelaşi post… legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Pentru asta militează un bărbat şi… alt bărbat pe la TV. Atât de interesanţi mi s-au părut încât nu-mi pot aminti cum îi cheamă. Părerea mea? Nu vreau să-mi vină copilul acasă peste 20 de ani şi să-mi spună că pe părinţii prietenei / prietenului lui / ei îi cheamă Gheorghe şi Vasile. No shit. Nu concep aşa ceva. 

 

Vă doresc numai bine pentru anul ce abia a început şi… aştept păreri în legătură cu cele două subiecte! 🙂 

Reclame

Comments on: "Pam pam – 2o13" (4)

  1. In trecere said:

    Ce imaginatie… nu pot sa trec peste partea cu numele parintilor (Gheorghe si Vasile), mi-a ramas in cap.In rezumatul tau facut in 15 minute esti incredibil de realista, critica si pesimista in acelasi timp, gen „nu sunt fan TV” dar ma dezamageste tot ce e difuzat… de parca mi-as dori sa vad in sfarsit ceva care ma atrage… Nush ce iti place sau ce nu, ce apreciezi sau ce viziune ai despre lume dar imi place exprimarea asta obiectiva a ta. Mult succes in continuare X-uleasco`

  2. O să fiu foarte scurt în legătură cu cele 2 subiecte:

    1. Moartea lui Sergiu Nicolaescu trebuia să fie o ştire de 30 de secunde şi atât. Restul nu e treaba nimănui.
    2. Principalul opozant în treaba asta este biserica şi dacă prin legalizarea căsătoriei între persoane de același sex biserica va muri de grija lor, atunci să se legalizeze! 🙂

    • Mulţumesc pentru expunerea părerii, aici, să vadă toată lumea şi să arunce babele cu colivă şi colaci după tine prin faţa bisericilor!! :)) În mare parte sunt de acord cu tine. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: